Norway

30 Juni 2014

Då var allt bokat och klart! På onsdag åker jag till Norge. Kommer bli så grymt! :) Var även en sväng på stan idag och fick med mig ett par nya skor hem! Lägger upp bilder imorgon, blev riktigt nöjd med dom.

Makeup

27 Juni 2014

Efter jag varit på möte blev det lite shopping. Fick med mig en skjorta, ögonbrynsskugga samt borste hem. Eftersom jag föredrar att vara osminkad så försöker jag hålla det så naturligt som möjligt när jag väl sminkar mig. Tycker jag ser hemsk ut i smink, men beror nog mest på att jag verkligen inte kan sminka mig själv ^^' Nä, mascara & ögonbrynsskugga räcker gott och väl för mig :)

Hej

26 Juni 2014

Hej igen! Var några dagar sedan jag bloggade, jag är så jäkla stressad just nu och det är så mycket som ska fixas så jag har inte haft tid över. Kom precis hem, har varit på stan och fixat lite pappersarbetet fast jag måste in igen imorgon och fixa det allra sista .. Är helt slut i kroppen, tog evigheter att cykla då växeln inte fungerar som den ska och bara går på en av dem lättaste växlarna ._. Någon lunch har jag inte hunnit äta heller så nu ska jag värma lite hemmagjorda chicken nuggets som blev över från igår och göra varm choklad. :)