Thousand miles

06 Oktober 2014

SÅ. JÄVLA. GRYM.
 
Har lyssnat igenom Tove Lo's album Queen of the Clouds. Egentligen är det inte min typ av musik men jag verkligen älskar denhär låten! Ni bara måste lyssna på den!!! :) 

Äntligen helg!

03 Oktober 2014

Har röntgat handleden samt varit hos läkaren och allt ser jättebra ut så nu kan jag pusta ut. Men trots det har jag ont i handleden och har haft det i några veckor så det verkar inte vilja ge med sig. Läkaren sa att det bara är att höra av sig om jag vill att dom ska operera bort plattan men det känns inte direkt så lockande. Så ja, jag får väl vänta och se, ger inte smärtan med sig eller blir värre så har jag ju som inget val.. Desto gladare blev jag när jag såg att mitt paket från Nelly äntligen kommit, måste iväg asap och hämta ut det! :) 

THURSDAY

02 Oktober 2014

Yeyh snacka om att oktober fick en bra start! Ska få göra praktik hos ett spelföretag, som det ser ut nu så verkar det bli i början på 2015. Är så glad, har länge varit intresserad av att jobba inom spelindustrin så det känns grymt att kunna få en inblick i hur allt går till. Så peppad just nu! Har alltid älskat att teckna, spela spel och vara kreativ så ja, vi får väl se om jag efter praktiken väljer att plugga vidare till hösten. :)