25/9

25 September 2014

Denhär dagen började så jäkla dåligt. Stressade sönder och allt bara kändes sämst. Men allt vände och nu är jag as glad! Känns inte som någon ide att skriva något än då inget är spikat. Får helt enkelt vänta och se vart allt detta leder. Nu har jag en massa arbeten att göra klart så bäst jag sätter igång! :) 

Lycka

24 September 2014


Ren och skär lycka
 
Skulle precis cykla till plugget men tur nog så kolla jag schemat innan och märkte att jag hade sovmorgon. Skööönt! Nu ska jag sitta och kolla in snowboard klipp och bara njuta. Så glad att det äntligen börjar bli kallt utomhus, är så galet taggad inför denhär säsongen! :D

Tisdag

16 September 2014

Lunchade med Emma idag, såååå gott!!

Är så trött, denhär dagen har varit så seg. Jag har börjat plugga igen och jag hade helt glömt bort vad tråkigt och tröttsamt det är! Vi har en massa teori nu att gå igenom sen om några veckor blir det ut på praktik vilket kommer bli riktigt roligt! :) Sen har jag tagit tag i körningen igen efter några månaders uppehåll. Efter plugget är det bara att cykla hem, laga middag sen ut och övningsköra några timmar. Så skojig kommer resten av min vecka att vara, haha. Men jag måste verkligen ha körkortet innan snön kommer!
 
Kram på er! :)