Fredag

31 Juli 2015


Vilken rolig helg jag har framför mig. Kommer jobba 6.45-18.00 både lördag och söndag, dessutom är jag helt själv i köket.. Tur att jag trivs så bra där jag är! Gamlingarna på äldreboendet är så himla snälla å gulliga och det förgyller verkligen dagen! Sen är det en gaaaaalet snygg kille som jobbar där så det är ju inte heller helt fel haha
 
Trevlig helg på er! 

DnB

27 Juli 2015

Ååh så brutalt bra!! 
 
Älskar Spotifys nya funktion, Veckans tips listan! Har hittat så mycket grym ny musik, som denna låten! 

Öland

24 Juli 2015

Lite bilder från dagen på Öland
 
Blev en riktigt härlig dag på Öland då vi var dit! Vi vaknade så sent så vi cyklade till hamnen vid 13 och tog båten över. Väl framme cyklade vi runt lite överallt, besökte allt vi såg på vägen, gårdsbutiker, antikaffärer osv. Vi stannade av på ica en stund för lite lunch, då bestämde vi oss för att cykla till Mörbylånga. Vad vi skulle dit och göra visste vi inte, vi hade bara bestämt oss för att cykla runt lite.
 
Så, två timmar senare var vi framme i Mörbylånga och det sög rätt hårt där. haha. Det var marknad när vi kom dit så vi kikade runt lite men dom flesta höll på att packa ihop. Så efter att ha vandrat runt där i en halvtimma gick vi in på coop, köpte oss lite käk och sen bestämde vi oss för att cykla tillbaka till Färjestaden. Värt. På vägen tillbaka frågade vi varandra varför vi inte bara stannade i Färjestaden, tog ett dopp i havet och chillade på stranden.
 
Efter att cyklat drygt 50km sedan vi kom fram till Öland så var vi tillbaka i Färjestaden men då var vi så trötta att vi bestämde oss att ta båten tillbaka. Då visade det sig att det var två timmar kvar innan sista båten skulle gå till Kalmar så vi drog till Ölands Choklad och köpte glass! När vi äntligen skulle åka så gick solen ner och det var såååå vackert. Perfekt avslut på dagen! :)