Äntligen tillbaka i vackra Hemavan

27 Augusti 2016Vi kom fram till Hemavan strax innan halv 3 på natten. Regnade non stop hela vägen samt att det var flera mil med dålig grusväg pga vägarbete så det drog ut en hel del på tiden.
 
Imorse började vi dagen med att dra till Ica och storhandla. Sen hem å käka frulle, städa stugan och packa upp allt. 
 
Blev därefter en promenad då regnet äntligen gav med sig. Vi gick till Syterbäcken, en bra bit bort men så värt det. Det är så galet vackert där. Efter två timmars promenad lagade vi burgare, hamna i matkoma och vila en timma. 
Sen bestämde vi oss för att gå ut och vandra lite till haha. Så blev ytterligare två timmars vandring runt i Hemavan. 
Vi valde inte den bästa vägen direkt, jättebrant uppför, blött och lerigt så båda halkade till flera gånger sen var vi tvungna att gå rakt genom en bäck samt myrmark så fötterna blev dyngblöta och iskalla. Men kul hade vi iallafall när vi försökte ta oss fram genom vildmarken.
 
Hem och äta mackor å koka te. Sen kom min fina vän Estelle förbi som jag inte träffat sen jag flyttade från Tärnaby i våras. 
 
Nu ligger jag i sängen och kan knappt hålla upp ögonen längre. Heeelt slut efter denna dagen och det värker nå så galet i mina ben då jag redan hade träningsvärk från min joggingrunda igår, så det ska bli himla skönt att få sova. 

Sista dagen i Ume

26 Augusti 2016

Kan verkligen inte fatta att jag redan ska lämna Umeå, vart tusan tog sommaren vägen? 
Känns jobbigt att åka härifrån, fick som i sista stund en anledning till att vilja stanna här, därav jag dragit ut på flytten nu i två veckor haha. Nä men jag är galet taggad på att fara tillbaka till Hemavan, träffa alla fina vänner däruppe igen, träffa nya klassen och börja tagga igång inför vintersäsongen! Blir ju lite som att gå från ett liv till ett annat. 
 
Började denna dagen med att vakna strax innan 4, kunde verkligen inte somna om så lika bra att kliva upp. Blev en liten morgonpromenad, laga frulle, städa, tvätta och packa. Klockan är nu halv tio, ska senare cykla ner till stan och inhandla lite grejer sen är jag ready to go.
 
Ska bila upp ikväll med Angie som ska stanna över helgen. Hon slutar inte förrän 20 så kommer bli en himla dryg bilresa, kolsvart samt att vi inte lär vara framme förrän 1-2 på natten.. Men tjejsnack, grym musik och snacks lär få tiden att flyga förbi :) 

snart bär det av

19 Augusti 2016

Sådärja, då har jag arbetat min sista dag i köket på Hagaborg. Känns himla skönt fastän jag trivts jättebra även denna sommaren. Kommer verkligen sakna dom äldre och personalen!
Mixade känslor över att flytta tbx till Hemavan, varit astaggad ända tills nu då det hänt lite grejer så jag har fått lite ångest över att behöva lämna Umeå.. Hade bestämt sedan långt innan och sagt till alla att jag skulle flytta den 14, men kom annat emellan, så nu lär det bli den 28 jag drar dit istället. Oh well..
 
Ikväll blir det en lugn å skön myskväll hemma med familjen, precis vad jag behöver! :)