New bikini

31 Juli 2016

MIN NYA BIKINI 
 
Sprungit runt på stan som en galning och letat efter någon snygg, svart & enkel bikini. Gav upp efter att ha letat i varenda klädbutik utan att ha hittat en enda snygg som satt bra. Tur nätshopping finns för nu hittade jag detta set för endast 115kr! Brukar så gott som aldrig beställa plagg från nätet då saker aldrig passar, färgerna ser inte ut som på bilden, materialet är konstigt osv. Så undviker helst. Håller tummarna för att denna blir perfekt :) 

Tisdagsrex

27 Juli 2016

UTE PÅ PROMENAD MED ROMEO
 
Hade först inte tänkt gå ut igår då jag skulle upp och jobba tidigt idag, men jag är glad över att jag for för jag hade en sån jävla grym kväll! Efter jag slutat jobbet cyklade jag hem och gjorde mig iordning och for sen hem till Angie. Vi fick ut en sväng med Romeo innan vi tog bussen mot stan. Raka vägen till Rex där vi mötte upp Elin, Wilmer, Jimmy och Erik. Satt och snackade å hade det trevligt. Runt 23 gick vi till dansgolvet, jag å Angie dansade non stop tills dom stängde. Haha helt galet att vi ens orkade! Mitt hår och mina kläder var dyngblöta av svett, haha. Bästa danskvällen någonsin. Musiken var så jäääävla tung!!!! Jag som älskar dubstep var verkligen i himmelen! 
 
Fick mig iallafall tre timmars sömn inatt, sitter just nu å halvsover mig igenom lunchrasten. 

Deep into the Forest

24 Juli 2016

Kom just hem från en träningsrunda.
Sitter på balkongen, njuter av solen och tar mig ett fotbad. Det är sååå himla vackert och mysigt att träna i skogen! Älskart, knappt så man vill gå därifrån.