Game of thrones

29 Juni 2016

 
Filmkväll hoss Mitchi! Hon har länge försökt få mig att börja se got men jag har aldrig orkat ta mig tid till att se serien. Men nu blir det got marathon! :) 

Rainy saturday

25 Juni 2016

Hej på er! 
Vaknade strax innan sju av regnet som smattrade mot taket. När jag väl vaknat har jag svårt att somna om så det blev en tidig morgon idag. Gårdagen var toppen, midsommar är alltid så mysigt att fira!! Är glad jag inte drack något igår, har faktiskt inte druckit något alls sedan säsongsavslutningen som var första maj. Har som mål att inte dricka under hela sommaren så so far so good! 
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och se nån film för en gångs skull. Om det är något jag sällan gör så är det att se på film & serier men jag har ingen ork till något annat just nu. Sovit så himla lite och dåligt hela veckan.. Måste vila upp mig inför denna veckan som kommer, blir sex dagars arbete då jag endast är ledig på onsdagen. Tur jag trivs så bra på jobbet! :) 

Vissa dagar är man inte på topp

21 Juni 2016



Så var tisdagen snart äntligen över. Har varit en riktigt jobbig dag idag. Känner mig helt slutkörd både fysiskt och psykiskt. Är som tur är ledig imorgon så blir att ta sig en välförtjänt sovmorgon.