Sunny day

28 Mars 2016

Åh vad livet känns underbart, haha är på så himla bra humör idag! Kom för en stund sedan hem från Coop med en massa go mat. Har sen dess suttit ute på balkongen å solat, lyssnat på grym musik å bara njutit. Nu börjar dock magen kurra så nu ska jag gå in å ställa mig å laga lite lunch, klockan är redan kvart i tre så blev väldigt sent men men. 

Fredag

25 Mars 2016

Justja! Jag hade ju en blogg.
Har varit i Hemavan och åkt idag, tänkte aldrig på att det var plusgrader ute så jag hade noll glid. Köpte snabbvalla för typ 120 spänn och det sööööööög! Hjälpte inte alls, haha så jävla frustrerande! Imorrn blir det att ta en sväng förbi skolan på morgonen och valla sen blir det åkning i Tärna :)
 
Vi har påsklov denna veckan så funderade på att dra till Umeå nu i helgen men har varit där dom senaste tre helgerna så blev att stanna hemma i Tärna istället, kanske far dit nästa helg, vi får se. Är ju inte länge kvar på säsongen så jag vill ju åka så mycket bräda jag bara kan! 
 
Testade även min nya bräda för första gången i tisdags! Så jäkla nöjd jag är :D :D :D Den är så himla rolig att åka med, mycket mjukare och lekfullare än min förra bräda. 
 

Ny bräda

09 Mars 2016

Blev lite impulsköp nu på morgonen! Kikade på denna brädan då Rome hade brädtest under November Session. Dock hann jag aldrig testa den där och då, vilket var riktigt synd, men nu hittade jag den med 50% rea så jag slog till på direkten. Det känns som den perfekta brädan för mig, men det återstår att se :)