Kaos

23 Maj 2016
Inte så kul att vakna upp till detta flyttkaos.. Blir att spendera resten av dagen till att packa upp, städa och göra det hemtrevligt igen uti stugan :) 

On da bus

22 Maj 2016
NÅGRA BILDER FRÅN BUSSRESAN
 
Är äntligen påväg, är hemma i UÅ runt 23.20. Är sååå trött men jag kan bara inte sova på bussar, går icket. Somnade 4 inatt och blev väckt redan 10.. 
 
Ska försöka fördriva tiden nu med lite serier. Har börjat se Bates Motel igen, tips tips! Riktigt spännande må jag säga :) 

:)

22 Maj 2016


Vaknar upp till strålande sol och klarblå himmel! Ser ut att bli en riktigt fin sista dag i Tärnaby. Faaaan så jobbigt det känns att dra härifrån.. Så många jag kommer sakna.. Bussen går iaf strax efter 18 ikväll. 
 
Igår kom mamma, pappa å lillebror på eftermiddagen. Tog inte mer än en timma att packa ihop allt i bilen. Trode verkligen inte att allt skulle rymmas men tydligen är jag riktigt grym på att lasta in så det gick! Sen ekade det tomt i lägenheten. Cyklade direkt hem till Estelle efter dom farit. Hängde där å såg film å åt fruktsallad med jordnötssmör, mums! 
 
Påväg hem från Estelle gick jag och mötte upp Linda, Emil, Sebastian, Oscar, Marino och Patrick som eldade på stranden på Avanäset. Så himla myyyyyys! Synd jag glömde ta bilder för utsikten där är löjligt vacker.