N E R O

10 November 2016


Alltså denhär låten är så jävla bra, gått på repeat dom senaste dagarna. Nu ska jag fortsätta beta av min att-göra-lista, suck, har så mycket att göra så jag nästan får panik..

.x.x.

09 November 2016

 
Har varit en väldigt händelserik dag idag, minst sagt. Bland annat fått hem min nya snowboardjacka & boots! Allt sitter som en smäck och jag är sååå nöjd :) Sen fick jag ett väldigt oväntat samtal, har blivit erbjuden en lägenhet i Hemavan! :D :D Ska åka och titta på den nästa vecka, så exalterad! Åker dock inte hem förrän på tisdagen så jag blir kvar i Ume tills dess. Fick även ett samtal från min älskade vän som började i tårar och två timmar senare slutade i skratt. Så jobbigt när nån man bryr sig om och står så nära mår dåligt, vill bara krama om henne men är flera tiotals mil ifrån.. 

Monday morning

07 November 2016

MIN LILLA LURVBOLL <3
 
Dagens schema består av plugg, plugg och lite mer plugg!
Har skolarbete att göra samt att jag måste läsa på inför körkortet, så det blir en lugn och produktiv dag idag. Mina nya snowboardboots som jag beställt bör även komma idag så jag sitter ivrigt och hoppas på att dom ska smsa mig så jag kan fara och hämta ut paketet! Hoppas bara nu att nån av paren jag beställt passar bra och är sköna, känns drygt att behöva beställa efter ännu fler modeller att pröva!