En väldigt produktiv helg

10 Oktober 2016


Då var ännu en helg förbi. Sjukt vad tiden går fort! For till Estelle i fredags sen blev det att jag stannade till söndag kväll. Vad vi gjort? Absolut ingenting! Har varit en väldigt lugn å trevlig helg, vi har knappt ens lämnat hennes soffa haha. Film och en massa god mat beskriver helgen rätt bra i sin helhet. Se alla Twilight filmerna hann vi bland annat med. Vi åkte även runt med bilen och fotograferade landskap, tog en kort kvällspromenad i höstkylan och for en sväng på affären för å handla mat.. hmm det var nog det enda vettiga vi fick gjort, lol.
 
Nu ska jag en sväng på Ica och handla något att äta till lunch å middag. Sen blir det skola från 13-16, sen hem å laga middag sen blir det två timmars areobics och core pass! :) 

Cold day

04 Oktober 2016

Såhär mysigt hade vi det ikväll när vi trängde ihop oss 11 pers i en liten kåta å grillade. 

Dagen började kl 9.00 i Tärnaby. Ola Sundqvist kom och hade domarkurs för oss. Tycker det var så häftigt att han bland annat varit domare i slopestyle under OS! Väldigt rolig, intressant och lärorik dag! Man har mycket större förståelse för domarna efter detta. Kl 18 blev det grillning till 21, iskallt utomhus så blev att småspringa hemåt efteråt. Så nu sitter jag hemma, nerkrupen under täcket i soffan, käkar choklad och försöker återfå värmen i kroppen. -7 utomhus idag, woho! :)