pluggdag

29 September 2016

 
Sitter just nu på Trappan å pluggar inför högskoleprovet. Övar på lite matte just nu och det går riktigt bra faktiskt, helt sjukt att man ens minns något såhär tre år efter studenten. Är för tillfället endast här jag har wi-fi så jag lär spendera en hel del tid här framöver. Provet är den 29 oktober så det är ju rätt snart.
 
Tar mig en kort liten paus nu å blickar ut över dom snöklädda bergstopparna. Får hoppas det ligger kvar tills imorgon för då hade jag tänkt mig ut på en fotorunda igen. Har så många fotografier att gå igenom så det lär komma upp en hel del här framöver. :) 

Atoklinten

22 September 2016


Några bilder från dagens vandring upp på Atoklinten. Orkar knappt ens blogga för jag är så slut i kroppen och huvudet. Funderar på om jag ska dra till badet nu och möta upp några från klassen eller om jag ska ligga kvar i sängen och ta mig en tupplur.

Ryfjället

13 September 2016

Några bilder från dagens vandring upp på Ryfjället. Drygt 3 timmar tog det för oss att gå upp till toppen. Sista biten var riktigt plågsam då det var så stenigt och brant men det är så värt det när man till sist står där högst upp och blickar ut över landskapet!