Tillbaka i umeå

23 December 2017

 
Så jävla lång gårddagen blev. Vaknade upp 6 för att hinna städa undan det sista i läggan, packa klart och fixa lite käk. Tog bussen in till Tärna där vid 8 sen väl där så var det en timmas väntan på bussen mot umeå.. Som att det inte kändes nog drygt med 7 timmars resa, självklart ska bussjäveln få punktering någa mil efter Storuman också! Så vi stog väl stilla typ ish 45 minuter tills en ersättningsbuss kom. Lyckades sen sova bort större delen av resan som tur va. Väl framme umgicks jag lite med familjen innan jag senare körde till bästa vännen och hängde där. Vi bestämde oss sen för att dra till Rex då båda var taggade på att dansa. Väl där insåg vi att deras dansgolv var stängt men vi träffade några gemensamma vänner så vi stannade ett tag innan vi bestämde oss för att dra vidare. Fanns inte så mycket annat att välja mellan då jag hatar Allstars, så Olles fick duga. De spelade bara gamla schlagerlåtar så det var verkligen något utöver det vanliga att dansa till. Men det var sjukt roligt ändå med nostalgin och två dansgalna polare. Sen drog vi och käkade på Max, var säkert ett år sedan jag käkade där senast och det var då inte alls lika gott som jag minns det. Imorse blev det gofrulle och lite gos med Romeo innan jag körde hemåt där morsan och syrran var i full rulle med att laga mat och baka. Sen drog jag och syrran ut och shoppade lite sen har det bara blivit mys hemma med familjen resten av kvällen. 

En dag i tärna

18 December 2017

 
Strax efter nio åkte jag, Johanna och Grabbe in mot Tärna. Vi hade tänkt ta Anjaliften för vi hade fått för oss att den skulle vara öppen från nio. När vi kommer dit så står liften stilla men vi tänkte inte mer på det utan vi ba antog att den skulle öppna 10 istället. Så vi gick in på skidshoppen, kikade lite och gjorde oss iordning. Grabbe hade dock glömt sin hjälm så han vände om och for tillbaka mot Hemavan. När vi går ut från skidshoppen utbrister Johanna att hon har råttskit i pjäxan. Jag bara står som ett frågetecken och undrar vad fan hon menar. Medan så drar hon av sig pjäxan, vänder den uppochner och en hel hög med råttskit faller ner på marken. Hahha åååh så jag dog av skratt, trodde ju hon drev först! Känner mig så elak som skrattat åt henne hela dagen men jag kan bara inte låta bli. 
 
Anjaliften öppnade då aldrig så vi åkte till Ingemarbacken istället. Mötte lite annat folk där så vi följdes åt och åkte i skogen. Utmanande och svårt att åka i så tät och ojämn terräng, men samtidigt så underbart och roligt!! Blev sen lunch på Tärningen, falafelwrap för min del, sen drog vi ut igen. De andra tänkte bygga ett bc-hopp innan det blev mörkt men eftersom att detta var min sista åkdag innan jag drar till Umeå över julen så valde jag pisten framför snöskottandet. Det sved inte lite i benen heller efter alla puderåk så jag tog det bara chill och tränade lite på min revert carve, börja gå framåt nu med dem! 

Mitt musikår

07 December 2017

 
Älskar att Spotify gjort så man kan få en överblick över sitt musikår! För övrigt så har jag sjukt svårt att fatta att 2017 snart är över. Känns som att det bara var häromdagen man firade in året med bästa vännen! Får lite panik över att tiden går så fort, men känns samtidigt skönt att detta skitåret snart är över!