Stormy weather

08 Januari 2017

 

For in till Hemavan vid elva-tiden, kändes underbart att stå på brädan igen! Dock var vädret inte det bästa då det var snöblandat regn samt blåste en hel del. Så efter några åk käkade jag å Maria lunch sen satt vi och snackade bort några timmar istället. Sedan for jag å Estelle förbi Fjällhotellet och köpte med oss pizza hem å bara slöade oss framför tvn resten av kvällen. :) 

Going back

05 Januari 2017

 
Tre timmar kvar i Ume sen blir det fem timmars bussresa, suck. Har inte ens packat klart ännu och jag sitter fortfarande i pyjamasen haha. Så bäst att snabba sig lite. Kommer bo hos min vän i Tärnaby över helgen för på måndag ska jag äntligen skriva på kontraktet och hämta ut nycklarna till lägenheten, wohoo!

Me and my bestie

04 Januari 2017

Några bilder från nyårsfirandet med bästaste bruden. :)

Gäsp, vaknade strax innan sju idag. Sov bara fyra timmar inatt så man är ju lagom pigg just nu. Ska laga lite frulle och göra mig iordning, sen ska jag ta bussen ner till stan. Har en del saker jag måste köpa till läggan bland annat. När jag gjort bort det ska jag förbi A som är ledig idag och hänga en sista gång innan jag lämnar Umeå.