Vandrar runt

29 Juni 2017

 
En bild från dagens vandring. Jag har haft sånt fotosug så direkt efter jobbet bytte jag om, packade ryggsäcken och for iväg. Gick efter liftspåret uppför centrumbacken. Väl uppe fortsatte jag efter kungsleden fram till norrliften, utsikten var helt magisk men det kryllade av mygg så man fick vara snabb med fotograferandet och inte stå stilla allt för länge. Kommer lägga upp lite fler bilder från dagen sen.

28

28 Juni 2017

 
Gick till jobbet och hjälpte Emma lite med stängningen sen åkte vi och hämtade upp Maria för att sedan åka vidare till Nannas. Sen blev det myshäng på trappan tills dom stängde. Sen var vi så rastlösa och det finns ju inte direkt så himla mycket att göra här efter klockan 23, så vi åkte upp till Laisaliden och njöt av utsikten, men vi var nöjda efter typ tre minuter då det blåste iskallt. 

Burgers & Yatzy

25 Juni 2017

 
Efter jag slutat på jobbet for jag till Fjällcenter med Maria och Emma. Är så glad att dom äntligen öppnat igen, mysigaste stället att hänga på sen har man så många minnen därifrån. Var inte alls hungrig när jag kom dit men beställde ändå en burgare, var nog hungrigare än jag trodde för jag tryckte i mig den på typ två min. Vi spelade yatzy och sen ett frågesportspel och fan vad man känner sig ointelligent när man spelar sånt.