Lavinkurs

28 Mars 2017

 
Idag påbörjade vi lavinkursen som kommer pågå under tre dagar.  
Jag är riktigt taggad på att tura ut i Kobåset nu under våren så en lavinkurs känns väldigt passande för jag har verkligen noll koll. Känns skönt att få gå en riktig utbildning så man slipper förlita sig på andra när man ska åka offpist.
 
Dagen började iaf i klassrummet med teori. Sen gick vi ut och fick lära oss lite om hur en transceiver fungerar. Sen efter lunchen tog vi centrumliften upp och gick ut i skogen där vi fick gräva ner transceivers och turas om att leta fram dom. När vi skulle tillbaka till centrum åkte vi efter en bäck och genom skogen istället för att ta transportsträckan ner. Lyckades vurpa i dendär jävla bäcken det första jag gör, haha åh så jag dog av skratt. Orkar knappt med mig själv ibland.. Verkligen inte min grej att åka i skog, speciellt inte när snön är stenhård och jag ständigt tänker i huvudet, "åk inte in i ett träd, åk inte in i ett träd" haha. Sååå utanför min comfort zone och imorrn ska vi ut och tura och åka offpist så jag är lite nervös inför det, lär nog gå fint men jag längtar tillbaka till parken!!

And I Keep my distance

27 Mars 2017

Alltså jag blir lika glad varenda gång jag hittar en ny bra låt, om det bara hände lite oftare!

26 mars

26 Mars 2017

Har krupit ner i sängen och kan knappt hålla ögonen öppna å klockan är bara 19.. Var inte hemma förrän fem igårkväll så det kändes riktigt gött att pallra sig till jobbet imorse efter fyra timmars sömn. Nejdå, har konstigt nog känt mig rätt så pigg hela dagen så allt flöt på rätt så bra. 
 
Har ju arbetat dom senaste fem helgerna så då har jag prioriterat sömnen men nu kände jag bara fuck it, är så himla tråkigt att missa bara för man ska upp och jobba dagen efter. Blev iallafall förfest hos David igår sen drog alla till Lappkastet. Marre, jag å Jonas tänkte först dit men vi ångrade oss så det slutade med att vi käkade pannkakor och såg på film hoss Marre istället haha. Dock den sämsta jävla filmen jag sett, men annars var de trevligt.