Today

29 November 2017

 
Mötte Johanna vid Centrum strax efter tio lagom till soluppgången. Gjorde oss i ordning sen gick vi ut och satte igång med att fixa kicken till pvc't. Sen joinade Sebbe, Max, Majkie och senare kom även Abbe och Theo. Gick verkligen sämst för mig att åka pvc, har haft rätt så bra flyt innan men nu gick det bara sämst. Men men, ibland har man såna dagar också. Så jag hajkade istället halva backen två gånger sen hittade jag ett perfekt ställe att nöta treor på. Sen där vid 14 begav vi oss mot Tärna och åkte där tills de stängde backen vid 16. Nu är man helt slut i kroppen men väldigt nöjd efter en riktigt rolig dag! 

måndag

27 November 2017

 
Har bara legat i sängen och sovit bort så gott som hela dagen. Ovanligt för att vara mig men det var välbehövligt efter denna helgen. Knappt fått mig någon sömn alls, varit så himla bakis och arbetat hela dagarna samt att det var flera månader sedan jag senast drack så man är rätt sliten nu. 
 
Egentligen var jag ledig denna helgen men blev schemalagd fre-sön precis veckan innan. Har så himla svårt för att tacka nej, speciellt då man är ny, samt då det är bra pengar med dubbel ob på helgerna..  Ångrar mig som fan, hade ju kunnat unna mig iallafall en dags åkning då eventet som var i helgen är en av höjdpunkterna på säsongen. Allt som allt fick jag mig två timmars åkning på fredagen efter jag slutade jobbet, alltid nått.. Men men, hade en rolig helg ändå! Sen kommer jag ju vara här hela säsongen så jag kommer ju hinna åka massor! :):)

Snöoväder

23 November 2017

Fyyy vilket väder! Måste iväg på Ica men skjuter nog upp det så långt som möjligt. Vaknat hur många gånger som helst inatt, blåsit så pass mycket att man nästan skulle kunna tro att huset ska rasa ihop. 

Nu ska jag laga fisktaco till lunch sen ska jag fortsätta med storstädningen. For en propp igår så fram tills nu har jag inte haft wi-fi och ingen ström i halva lägenheten. Tur i oturen för vaktis som skulle fixa proppen knackade på och kollade så att allt fungerade som det skulle, tackade honom för att han även skottade gången fram till min dörr men då svarade han med att jag aldrig hade tagit mig ut ur lägenheten annars. Så ja, så pass skojigt väder har vi här i Hemavan då man bokstavligt talat blir insnöad.