Update på jobbläget

26 Oktober 2017

 
Var på arbetsintervju i tisdags, de skulle höra av sig nu i veckan så man kan ju inte göra så mycket annat än att hålla tummarna. Magkänslan brukar dock stämma och den säger att jag inte kommer få jobbet. Har en till arbetsintervju nu på måndag. Hoppas verkligen att jag får en anställlning på något av dessa företag för det är jobb som jag vet att jag skulle trivas med. Vill testa något nytt och utvecklas för jag känner mig så färdig med restaurangbranschen. Trivs så himla bra med det höga tempot och kundkontakten men resten kan jag vara utan.

on the road again

23 Oktober 2017

 
Såå trött, vaknade nyss efter att ha sovit bort någon timma av resan. Känns lite vemodigt såklart att lämna Umeå efter tre grymt roliga veckor men det ska bli så skönt att komma hem igen. Hunnit catcha upp med vänner jag inte sett på evigheter och lärt känna så många nya sköna människor. Var precis vad jag behövde!

Forever

20 Oktober 2017

 
Har ni hunnit lyssna på Martin Garrix senaste release som släpptes idag? Den är ett mästerverk från första till sista sekund. Fick sån jävla gåshud av kyrkorgeln!