En sväng till mo

18 April 2018

 
Vaknade upp med världens halsont, snuva å huvudvärk. Pratade bort någon timma i telefonen med mamma innan jag gick till Ica för att köpa lite nyttigheter att försöka kurera sig med. Sen ringde Calle, hann bara hem från affären, byta om, sen åkte vi över till Norge runt 13. Kul med roadtrip! Satt perfekt då jag inte kände mig pigg alls för att kunna vara i backen å åka. Fyndade en skitsnygg rosa bomberjacka samt en fin top som Calle valde ut. Var så sjukt trött när vi väl var tillbaka i Hemavan där runt 18 så har bara legat i soffan samt gjort bort all tvätt sedan dess. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så nu ska jag slå på någon bra film och sova.

spring days

17 April 2018

 
Började dagen med att ta liften upp till kungsliften och sola solgrop där bredvid i skogen, sen när det hade slaskat till sig så åkte vi ner till parken och åkte fram till stängning. När backen stängt åkte jag och Marre på Ica, handlade lite, sen gick vi upp på Fica och fikade. Sen åkte vi till rampen en sväng å sen vidare till henne och hängde där resten av kvällen. Skrattade tills vi grät åt sjuka bilder på insta och kollade på läskiga spökvideos på youtube tills vi fick rysningar. Kommer nog inte kunna somna ikväll samt att jag nog kommer noja över spöken några dagar framåt.. 

10 april

10 April 2018

 
Haft en sån himla bra dag idag! Var tidigt i backen, hann med en hel del åkning fram till lunch. Sen behövde Emma ta sig till Tärna så Maria var schysst och erbjöd sig skjutsa. Jag och Marre passade på att ta oss några åk och fika inne på Tärningen under tiden. Sen begav vi oss tillbaka till Hemavan och åkte i parken sista timman. När backen stängt åkte vi och hälsade på Emmsan på hennes jobb och passade på att käka halloumiburgare till middag där. Sen blev det en sväng på systemet och Ica då vinprovning var kvällens plan. Vi köpte typ 6 olika små vinflaskor men blev bara att vi testade två olika nu ikväll, resten sparar vi till en annan gång.