Fredag

23 Februari 2018

Då var det dags igen för 5 timmars bussresa. Är hemma runt 13 så blir bara hem och göra sig iordning sen blir det raka vägen till backen. Kommer jobba sex dagar i rad sen så blir ingen åkning då... skulle egentligen varit ledig på tisdagen men dum som man är så tog jag på mig ett pass då. Hatar att jag har så svårt för att säga nej ibland. Men är sportlov nu så det lär ändå bli mer köande än åkning. 


Har iallafall haft två toppendagar i Umeå! Får uppdatera mer sen.

Mot uå

21 Februari 2018


Då satt man på bussen mot Umeå! Inte varit hem sedan i julas så det var på tiden. Blev rätt impulsivt. Ska hem igen redan på fredag men jag har haft en sån himla hemlängtan på senaste tiden så det kändes värt ändå! Sen har jag även årskontroll hos tandläkaren idag så man hinner göra bort något vettigt också. 

Slutade jobbet vid 20 igårkväll, blev hem och packa sen så kom Klara och hämtade upp mig efter hon hade slutat. Blev en kopp te och kvällsprat, himla trevligt! Fick slagga hos henne i Tärna så jag kunde ta bussen nu på morgonen. 

Ser så mycket fram emot att träffa och krama om familjen och bästa vännen igen. Samt att käka på SEN, haha, börjar typ dregla bara jag tänker på det nu. Sååå gott. 

Hola

19 Februari 2018

 
Go morgon! Vaknade precis, eller ja för typ en timma sedan men klev inte upp ur sängen förrän nyss. Blir så less på mig själv över att jag inte bloggat något alls på senaste men sen så ser veckorna likadana ut med åkning, jobb, umgås med vännerna och fest så det blir mycket same shit. Men ska försöka lägga upp några inlägg i veckan hädanefter. Idag blire jobb 12.00-21.15 så tänkte gå och laga nå käk nu då magen börjar kurra å så man får sig någon matlåda till jobbet.