Sunday funday

22 Januari 2018

En bild innan första åket och en bild innan sista åket för dagen.
 
Är nästan helt återställd nu en vecka efter att jag blev sjuk. Blev då åkning idag! Kallt som satan dock, kring -20 har det legat på idag. Spelar ingen roll hur många lager jag tar på mig, fryser ändå. Dags att införskaffa sig ett bättre underställ samt en varmare jacka. Snabbade mig hem efter backen så jag hann göra mig i ordning inför jobbet, blev ba från 17 till stängning. Var egentligen ledig idag med Marre skulle iväg så jag tackade såklart ja när hon frågade om jag kunde ta hennes pass. Nu är klockan snart 2 och jag undrar hur tusan klockan blev så mycket, dags å sova!

söndag

14 Januari 2018

 
Var så fint när jag gick till jobbet imorse, knastrade så mysigt under fötterna samtidigt som det tindrade om marken. Svårt att fånga det på bild men man ser ändå rätt bra hur det glänser om marken. Hade stängning igår och öppning imorse så man hann ju bara hem och sova sen tillbaka till jobbet. Jobbar egentligen imorgon samt på tisdag men blev tvungen att sjukanmäla mig. Gick ändå rätt okej att jobba idag men nu mot kvällen slog det till ännu värre. Har fått halsfluss. Svider som satan i halsen och öronen sen har jag även värk i huvudet och ögonen. Kan knappt ens svälja då halsen är så jävla svullen men ska koka mig lite te och göra någon macka sen krypa tillbaka ner i sängen och somna till någon film. Blir sängläge någon dag framåt tills man är människa igen..

From the ground, through the clouds, to the sun

12 Januari 2018

 
Blev jobb idag från 10-17.45. Gick direkt till centrum efter jobbet och hängde där med Johanna några timmar. Kom hem för ett tag sedan så har ba hunnit käka middag så nu sitter jag i soffan, lyssnar igenom release radar listan på spotify och bara tar det lugnt och pustar ut efter en seg dag. Ska strax göra mig i ordning och möta upp några polare på Trappan. Tanken är dock att det blir en tidig kväll, börjar inte förrän 12.30 imorgon så tänkte ta mig till backen när liftarna öppnar kl. 10 så man hinner åka lite innan jobbet!